Geräte & Zubehör
Salted Caramel Ice Cream
Vorbereitung 25 Min
Gesamt 14 Std.
8 portions
Zutaten
Salted Caramel Sauce
-
250 g light brown sugarsugar250 g
-
cream, min. 30% fat (whipping or double cream)200 g
-
unsalted butter cold, cut in 1 piece (6 cm x 4 cm x 1 cm)30 g
-
water1030 g
-
lemon juice1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
vinegar50 g
Ice Cream
-
vanilla pod½
-
whole milk600 g
-
cream, min. 30% fat (whipping or double cream)200 g
-
sugar30 g
-
egg yolks from medium eggs6
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Protein
7 g
Kalorien
2034 kJ /
486 kcal
Fett
33 g
Ballaststoff
0 g
Kohlenhydrate
40 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Vanilla Ice Cream
12 Std.
Mint Choc Chip
8 Std. 20 Min
BBQ Sauce
20 Min
Caramel Toffees
2 Std.
Meringue Ghosts
12 Std. 25 Min
Sugar icing
5 Min
Vanilla Sugar
72 Std.
Chocolate Hazelnut Spread
45 Min
Chocolate Ice Cream
12 Std.
Mayonnaise
5 Min
Quick Puff Pastry
1 Std. 20 Min
Assorted Chocolate Truffles
2 Std. 50 Min